compleet advies verbouwing Wijk bij Duurstede

voor een jong gezin werd dit ontwerp gemaakt, de hele indeling werd omgegooid en alles kreeg een nieuwe plekje. De wens was eenheid, licht scandinavisch, gezellig en pratisch. De uitvoering start binnenkort!


Interieur en kleuradvies Cothen

Voor een jong stel met een prachtig gelegen vrijstaande woning in Cothen maakte ik een kleur en meubeladvies voor de woonkamer en de gang. Ze wilden meer sfeer en gezelligheid creëren. Voor de basis warme vergrijsde groentinten en een vleug pittig roze, dat gekozen werd uit het schilderij waar zij verliefd op werden. Voor de gang werd gekozen voor een behang met een prachtige grasstructuur om de landelijke omgeving naar binnen te halen en een eenheid te vormen met de woonkamer.

Verbouwing begane grond Houten

voor een stel met twee jonge meisjes ontwierp ik dit totaalplan inclusief keuken. Door maatwerk toe te passen wordt de ruimte optimaal benut voor speelgoed en opbergmogelijkheden maar ook op de langere termijn blijven deze meubels praktisch en sfeervol!
er ontstond een fris, en sfeervolle licht Scandinavisch interieur.

Interieuradvies bij verbouwing- Wijk bij Duurstede

Een verbouwing met uitbouw waarin de keuken werd geplaatst. Totaalplan inclusief lichtplan en 3D sfeer impressie.
Ook werd er een kast ontworpen en een zitbankje. (project in uitvoering)

maatwerkmeubels

een impressie van verschillende maatwerkmeubels die ik ontwierp. Vaak is maatwerk dé perfecte oplossing voor onbenutte ruimtes. Ook zijn er zoveel mogelijkheden in kleuren en materialen. Je krijgt een uniek meubel!

Nieuwbouwwoning Zeist

voor een gezin in Zeist ontwierp ik deze prachtige nieuw te bouwen woning in Zeist. de tuinkamer is een fijne extra en heeft een eigen sfeer maar toch is het één geheel met de sfeer in de woonkamer!

interieuradvies landelijk gelegen nieuwbouwoning Langbroek

voor dit nieuwbouwproject werd de indeling en stijl ontworpen voor de toekomstige bewoners die in hun levensloop bestendige prachtig gelegen huis in Langbroek gaan wonen.

Interieuradvies kantoor Cothen

Voor een kantoorruimte in Cothen werd een stoer maar warm ontwerp gemaakt.

Slaapkamer advies in 3D- Woudenberg

thema "hotel chic meets natural"